Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak:
 07.00 - 16.00
Subota:
 07.00 - 14.00 

Građevinski materijal
Skladište 1

Zagrebačka 228,
Trstenik Nartski
tel./fax: 01/2760-850

Građevinski materijal
Skladište 2

Bjelovarska 115,
Lukarišće - Dugo Selo
tel./fax: 01/2763-304
Komercijala
tel./fax: 01/2755-060

Izvođenje građevinskih
radova i prodaja stanova

Mob.: 091/2751046

Legalizacija objekata
i energetsko certificiranje

Mob.: 091/2751046


Mogućnosti plaćanja

Mogućnosti plaćanja gotovinom, čekovima građana, virmanom

Kreditnim karticama:


(Diners*, Mastercard*, VISA*, American express*)
*Krediti do 60 rata.

KREDITI

od 500,00 do 1.500,00 EUR-a - bez jamaca i kamata
od 250,00 do 10.000,00 EUR-a - potrošački kredit

STAMBENI HIPOTEKARNI KREDIT za izgradnju kuće
(kredit na temelju zemljišta i građevinske dozvole).

Dostava

Posjedujemo nekoliko kamiona za dostavu kupljene robe.

Kupljenu robu dostavljamo besplatno na području
grada Zagreba.
(za uvjete kontaktirajte nas putem telefona)

Pretplatite se na naš newsletter!

Jedan od najčešćih problema u kućanstvima je prodor kiše i vlage u unutrašnjost kuće i samu konstrukciju na spoju zida i okvira prozora ili vrata. Osim toga brtvljenje sanitarija, detalja na podrumskim zidovima, spremnicima vode i drugih spojeva u građevinarstvu uvijek predstavlja izazov.

Često se na objektima javlja potreba za brtvljenjem različitih spojeva,bilo da se radi o spoju dvaju istih ili različitih materijala. Materijali različitih toplinskih karakteristika,pri istim vremenskim uvjetima, različito se ponašaju te je njihov spoj uvijek kritičan i potencijalan izvor problema s prodorom vode. Poliuretanskim kitom je moguće riješiti probleme nekvalitetnih spojeva i lošeg brtvljenja, te na taj način spriječiti prodor vode u konstrukciju.

AKWAFLEX 2.5 – elastična brtva svih vrsta spojeva u građevinarstvu

AKWAFLEX 2.5 je jednokomponentni poliuretanski kit koji se umrežava u dodiru s vlagom iz zraka i stvara čvrstu, ali visokoelastičnu brtvu. Prikladan je za aplikaciju na horizontalne i vertikalne spojeve, a može se aplicirati na velikom rasponu temperatura što mu omogućava primjenu na različitim mjestima u svako doba godine. Izvrsne je otpornosti na starenje, mikroorganizme i kemikalije, a može se upotrebljavati i ispod vode.

AKWAFLEX-om 2.5 mogu se brtviti različite vrste materijala kao što su beton, mramor, keramika, gipsane ploče, drvo, aluminij, čelik itd. Najčešće se koristi za brtvljenje prefabriciranih betonskih elemenata, detalja na podrumskim zidovima, spremnicima vode, kanalima za navodnjavanje i općenito za brtvljenje svih vrsta spojeva u građevinarstvu

Aplikacija poliuretanskog kita AKWAFLEX 2.5 je vrlo jednostavna. Spoj koji želimo zabrtviti očistimo od prašine i ostalih nečistoća.

Uz pomoć pištolja nanesemo kit u sami spoj i odmah nakon nanošenja ga obradimo dok se još nije u potpunosti umrežio. Kit se nudi u bijeloj i sivoj boji kako bi se što bolje bojom prilagodio podlozi na koju se nanosi, a ukoliko vam je potrebna neka druga boja kit uvijek možete prebojiti poliuretanskom bojom koju želite.

 

izvor: dracomerx.com

Povratak na ostale članke...